Butikkdatasystemer

Next Systems AS er en leverandør av POS (Point of Sale) butikkdatasystemer skreddersydd til ethvert behov. Vi har systemer til både store kjeder med avanserte løsninger som krever høy driftssikkerhet og multifunksjoner til mindre og enklere systemer som passer for de selv minste bedrifter og enkeltmannsforetak.

Vi kan levere kassasystemer med det din bedrift trenger av nødvendige funksjoner med sømløs integrasjon mot tredjepartsfunksjonalitet som nettbutikk, online bestilling eller booking, regnskap med mer. Vi har integrasjon til de fleste regnskapsprogram som brukes i Norge.

Vi leverer hardware fra kjente merkevarer som blant annet Partnertech, Sharp, Windows, Quorion og Casio. Med tiltalende og moderne design kombinert med logiske, oversiktlige og intuitive skjermbilder og løsninger gjør at hvem som helst raskt kan sette seg inn og ta våre system i bruk etter kort opplæring.

Vi jobber samtidig kontinuerlig for å tilpasse, forbedre og videreutvikle våre løsninger samtidig som vi holder oss godt oppdatert på dagens markedssituasjon.

NEXT SYSTEMS AS

Luramyrveien 65
4313 Sandnes

KONTAKT OSS

KONTAKTINFO

Tel: +47 51 58 30 50
Epost: post@nextsystems.no

KONTAKT OSS

ANSATTE

Se oversikten over våre ansatte her på denne siden.

KONTAKT OSS